Virati uitvaartverzorging

Opbaren

Opbaring maakt een fysiek afscheid mogelijk.

Opbaren

Het is voor veel mensen belangrijk om op een persoonlijke manier afscheid te kunnen nemen van de overledene. Opbaring maakt een fysiek afscheid mogelijk, wat voor veel mensen een belangrijk onderdeel in het rouwproces is. De overledene kan thuis opgebaard worden, maar opbaring bij een uitvaartcentrum of 24 uurs kamer bij u in de buurt is ook mogelijk.

Opbaren; thuis of in een uitvaartcentrum

Voor een opbaring in een uitvaartcentrum in uw omgeving of bij u thuis, bent u bij ons aan het juiste adres. Twijfel daarom ook niet om uw wensen zeker kenbaar te maken. We bieden u diverse mogelijkheden om een persoonlijke sfeer afscheid te nemen. Opbaren kan op diverse manier, heeft u de ruimte thuis dan kunt u overwegen voor een thuisopbaring, uw dierbare kan op een bed of in een kist worden opgebaard. Wij komen dan dagelijks langs voor de controle.

​Heeft u de ruimte niet thuis dan kan u kiezen voor het gebruik van een uitvaartcentrum in de buurt. U kan dan op afspraak bij uw dierbare langs. ​

Opbaren bij het crematorium of begraafplaats

Wat tegenwoordig ook mogelijk is dat u uw dierbare laat opbaren in of bij het crematorium of begraafplaats. Alles op één plek en toch heel persoonlijk. Er zijn diverse locaties waar u in de omgeving een keuze uit kan maken.